Article per a ThinkEPI: Retos de la Comunicación Científica

La setmana passada es va penjar a la web del Grup ThinkEPI un article que he fet sobre els que considero que són (encara) els reptes de la Comunicació Científica, que són els que eren fa un any però penso que agreujats per diversos motius, tal com ho explico a l’article.

word1

El Grup ThinkEPI, tal es defineix a la pròpia web, podem considerar que és una comunitat que reflexiona sobre la professió. La forma de fer-ho és mitjançant la publicació d’articles. Aquests s’envien a la llista d’IWETEL i també es pengen a la web, i finalment es publiquen a l’Anuario ThinkEPI, una de les publicacions que millor serveixen, o em serveixen a mi, per a copsar com evoluciona el món dels professionals de la informació.

De la UOC diversos professors en formem part, i el compromís és escriure un article a l’any sobre alguna temàtica. Enguany penso que podré fer un segon article, que ja estic preparant sobre repositoris i megajournals.

En qualsevol cas, seguir reflexionant en moments de canvi com el present a tots nivells, també a nivell de professió i del món acadèmic penso que ens ha de permetre aixecar el cap, mirar-nos des de fora i veure si allò que fem perquè volem fer-ho però també perquè toca, és allò més addient.

Anuncis

One thought on “Article per a ThinkEPI: Retos de la Comunicación Científica

  1. Retroenllaç: Convocatòria de comunicacions per a CRECS 2014 Conferencia sobre calidad de revistas de ciencias sociales y humanidad | Fahrenheit 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s