Benvinguda

Bon dia,

i finalment, un blog acadèmic. Després de força anys de crear i mantenir altres blogs, he decidit crear-ne un per a tractar temes acadèmics.

Per què? per poder donar sortida a tot un seguit de pensaments sobre la informació i els seus professionals.

Per què ara? perquè se’m fa massa curta la mida d’una piulada i si no podem nosaltres pensar i reflexionar una mica, i estendre’ns, i arriscar en el que dius, i en com ho dius, és que no ho fem bé. Entre la piulada i l’article acadèmic (la mesura de totes les coses actualment), penso que el bloc i els escrits que hi pugui fer és la mesura que voldria crear i l’atmosfera de reflexió, també, que voldria generar.

Per a qui? doncs evidentment per a tothom que vulgui, però essent molt conscient, després d’una reflexió interna sobre la llengua. Per a fer-ho senzill, planer, sincer, i motivador per a mi (doncs un bloc es crea per a mantenir-lo, com una revista o una col·lecció), he triat fer-ho en català. Provem, tastem, i canviem si s’escau. Triant la llengua ja fas un filtre. Els següent filtre és la temàtica. La intenció és parlar de la informació, sobre la informació, i per a la informació, i això engloba els professionals de la informació en un sentit tan ampli com es vulgui.

Sí, els meus interessos de recerca són les revistes acadèmiques, Open Accéss, els aspectes legals del món web, eScience i moltes coses més, però aquí pretenc escriure sobre tot allò que cregui oportú. La mida d’un article al blog és la mesura de llibertat per a parlar de tot.

Gràcies per arribar fins aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s